Meer resultaten voor noord

noord
Hulpverleningszone Noord-Limburg Bocholt Het Belang van Limburg.
De zoneraad is het beheersorgaan van de hulpverleningszone en bestaat uit de leden van het zonecollege aangevuld met de overige drie burgemeesters van de negen steden en gemeenten die in het beschermd gebied vallen: burgemeesters Stijn Van Baelen Bocholt, Dirk De Vis Ham en Steven Matheï Peer.
Sociaal verhuurkantoor Welzijnsregio Noord-Limburg.
VZW Sociaal Verhuurkantoor Noord-Limburg. Het Sociaal Verhuurkantoor is de schakel tussen verhuurders op de private woningmarkt en huurders die het financieel en/of sociaal moeilijk hebben. Het SVK huurt woningen, appartementen en studio's' en verhuurt ze door aan sociaal kwetsbare huurders.
Oudenaarde Regionaal bedrijventerrein Bruwaan Noord SOLVA.
pdf bestand Oudenaarde Bruwaan Noord Kaartenbundel PRUP 5.55 MB. pdf bestand Oudenaarde Bruwaan Noord Bestaande Toestand Reliëf 562 kB. pdf bestand Oudenaarde Bruwaan Noord Inrichtingsschets 162 kB. pdf bestand Oudenaarde Bruwaan Noord Stedenbouwkundige voorschriften PRUP 1.71 MB. 053/64 65 27.
Kapellen Heidestraat-Noord.
De riante percelen, gaande van ongeveer 3.300 m tot 5.000 m, liggen aan een nieuwe doodlopende straat waar enkel bestemmingsverkeer mogelijk is. Om de privacy maximaal te garanderen zijn de bouwgronden voldoende breed, de zijdelingse perceelsgrenzen strikt gedefinieerd en is een diepe tuin mogelijk.
Samenlevingsopbouw Antwerpen Investeert in de kracht van mensen.
Gasstraat 12-14, 2060 Antwerpen 32 03 325 67 00 info.antwerpenstad@samenlevingsopbouw.be. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
DVV Waasland-Noord BVBA Home.
Wij hopen dat deze website een eerste leidraad mag bieden. Een persoonlijk gesprek met uw raadgever maakt echter vaak veel meer duidelijk dan honderden pagina's' tekst. Wij maken dan ook graag tijd voor u om u wegwijs te maken in uw verzekeringsdossier.
Vogelwerkgroep Noord-Oost-Vlaanderen Natuurpunt.
Routes voor rolstoelgebruikers. De natuur in met kinderen. Maak van je tuin een natuurgebied. Afdelingen, werkgroepen en regionales. Vacatures en vrijwilligerswerk. In jouw buurt. Structuur, missie, geschiedenis. Steun de natuur. Maak een verschil voor de natuur, word vrijwilliger bij Natuurpunt.
Immo Te Koop Huys Noord Brugge.
Appartementsgebouw te Brugge. in 3 weken. Vakantiewoning te Damme. Uitzonderlijke woning te Brugge. Hoeve te Damme. door Huys Noord. Loft te Brugge. Uitzonderlijke woning te Brugge. in prijs verlaagd. Herenhuis te Brugge. Appartement te Damme. Magazijn met woonst te Zedelgem.
Parochie Heilige Lieven Gent-Noord Kerknet.
Komende uitvaarten De kalender Decreet bisdom Gent i.v.m. parochie St-Jozef Fotoreportages vieringen en evenementen 2020 De geschiedenis van Gent-Noord Diakonie op onze parochie Het Catharinafonds De geloofsbelijdenis Een patroonheilige en een naam voor onze parochie Een kwart millennium confrerie Sint-Markoen.
Bar Noord Zomerbar Park Spoor Noord Antwerpen.
OPen vanaf 3 juli 2020. Welkom in Bar Noord. Ontspannende muziek, frisse cocktails, overheerlijke houtoven pizzas, salades en fingerfood op het terras en dit met uitzicht op het park, beter kan de zomer in Antwerpen niet zijn. Dit is Bar NOORD, de zomerbar in Park Spoor Noord, vlakbij Antwerpen Dam.
RUP Torhout-Noord Provincie West-Vlaanderen.
Het PRUP treedt in werking 14 dagen na publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad. Het ruimtelijk uitvoeringsplan bestaat uit een toelichtingsnota, stedenbouwkundige voorschriften en een verordenend grafisch plan met een aantal bijlagen. Al deze documenten vormen een niet op te delen geheel.
Noord-Tanzania Joker. Joker. Zoek reizen. Info. Info. E-mail. Afdrukken. Joker verlegt je grenzen. Wieni.
Door de activiteiten die we doen, het transport en het logies die we kiezen en met het duwtje in de rug van de reisbegeleider, heb je de kans om werkelijk wat te beleven en dingen te doen die je misschien nooit eerder deed.

Contacteer ons