Meer resultaten voor horeca vlees groothandel

horeca vlees groothandel
Regio Leuven Groothandel in vlees over te nemen Overnameweb.
Wens groothandel in vlees met bijhorende winkel in de regio Leuven over te laten. Zeer goed draaiende zaak met hoge omzetcijfers. Reeds ruime tijd zelfde zaakvoerders. Zaak bestaat uit groothandel met leveringen aan horecazaken, ziekenhuizen, enz Bestaande uit 2 ateliers, inpakruimte, 4 koelcellen, diepvriescel, bergplaatsen, bureel, toiletten, refter en kleedkamer.
t Vleeshuis verse en diepvries vleeswaren.
voor klein-en groothandel. ontdek snel onze promoties. WIE IS t VLEESHUIS. Service op maat. tegen een scherpe prijs. Op zoek naar heerlijk vers vlees, van het kleinste, smakelijkste stukje tot grootkeukenproducten in grote hoeveelheden? Dan bent u bij t Vleeshuis aan het goede adres. 30 jaar uitstekende service. Onze klein en groothandel is na 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als diverse instellingen. Die uitstekende reputatie danken we niet alleen aan de kwaliteit van ons aanbod, maar ook aan onze maataanpak: een klantgerichte service die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen, en dat tegen een scherpe prijs. Ons uitgebreid assortiment wordt ten zeerste gewaardeerd door onze trouwe klanten uit diverse sectoren: rust en ziekenhuizen, scholen, horeca, bedrijfsrestaurants, traiteurs of feestzalen Maar ook de particulier kan genieten van onze interessante promoties en collis.
Vlees groothandel, vlees voor horecaleveranciers, Groothandel slagerij, Leverancier halal vlees, Leverancier vlees aan supermarkten.
Vlees voor Slagers, supermarkten horecaleveranciers. Welkom bij Meat Service in Kruisem Kruishoutem, Oost-Vlaanderen, de rundvleesspecialist voor slagers, supermarkten en horecaleveranciers. Veeboeren met een hart voor dieren. Meat Service is uw groothandel voor hoogwaardig Wit-Blauw rundvlees en West-Vlaams rood volgens levend aanbod.
Grieving Horeca Vlees.
Met ingang van 1 november 2010 mogen wij al het Ierse vlees afkomstig van ABP slachterijen verkopen met het Beter" Leven kenmerk" van de Nederlandse Dierenbescherming. We hebben veel ervaring met leveren aan horeca gelegenheden en groot leveranciers. Van vers vlees tot gegaard vlees.
Exclusief rundvlees.
Bent u als horeca uitbater/chef ook op zoek naar net dat stukje vlees die het verschil maakt ten opzichte van de massa? Dan bent u bij viande-exclusif aan het juiste adres. Geniet van een nooit gezien keuze in cote a los, filet pur en entrecote uit maar liefst 32 runderrassen.
Homepage Van Van Kooten Kooten Vleesgroothandel. Vleesgroothandel te Montfoort.
Wij bieden bijna 25 jaar Horeca en grootverbruikers dagelijks een ruim assortiment aan vers en bevroren vlees. Bij ons staat vers en kwalitatief goed vlees bovenaan. Om dit te waarborgen zijn wij sinds de start van dit snel groeiende familiebedrijf HACCP gecertificeerd.
Service bij de aankoop van uw vlees in Lauwe Menen bij Kortrijk bij Vleeshandel Nick Vleeshandel NICK Lauwe.
Vleeshandel Nick is een jong E.G erkend bedrijf gespecialiseerd in de levering van vlees en vleeswaren aan horeca, scholen, vakantiecentra, frituren enz. Ons personeel bestaat uit jonge gedreven medewerkers die oog en aandacht hebben voor de perfecte afwerking van de bestellingen en alle kwaliteitspunten.
Horeca www.vanzon.be Van Van Zon. Zon De meest complete groothandel voor horeca.
De meest complete groothandel. Geniet meteen van het inkoopvoordeel online of in één van onze vestigingen. Hofleverancier van de horeca. Hofleverancier van de horeca. Wat je ook nodig hebt om je klanten te bedienen en je zaak te runnen, je vindt het bij Van Zon.
Vleesgroothandel horeca west vlaanderen.
Runds filet pur. Côte à l os. Runds filet pur. Een lekkere malse rundsteak is een must op de Vlaamse menukaart. Bij ons kunt u terecht voor verschillende gewichten en kwaliteit, en we behouden die balans altijd perfect in evenwicht.
Home Vleeshandel Van Audehove.
Uw garantie voor rundsvlees van hoogstaande kwaliteit, onder de vorm van kwartieren en deelstukken.; Vlees wordt vers vacum verpakt, waardoor een houdbaarheid van enkele weken wordt gewaarborgd.; Rechtstreekse verkoop aan beenhouwerijen.; Aanbod van diverse artikelen in geportioneerde, luchtdichte verpakking naar horeca toe.;
Horeca Vleescentrum Allround horecaleverancier voor alle marktsegmenten.
Horeca Vleescentrum is een horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen culinaire inspiratie maar ook een breed assortiment horeca producten. Wij zijn leverancier in diverse soorten vers kwaliteitsvlees van rund, varken, lams, gevogelte en diepvriesproducten. Daarnaast is ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid met o.a. zuivelproducten, finger food, brood en dranken. Op onze 100% Ierse rundvlees hamburger zijn we oprecht heel trots. Een van ons eerst gewaardeerde producten. Elke maand hebben we prachtige aanbiedingen o.a.: MEI SPECIALS MET O.A.: BLACK ANGUS BURGERS MET PULLED PORK TOPPING. PREP CHEFS, altijd een mooiproduct in een handomdraai! BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN. ONZE FINGER FOOD SNACKS. PROEF ONZE HEERLIJKE FINGER FOOD PRODUCTEN O.A.: BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN. Horeca Vlees Centrum staat al jaren bekend om zijn uitgebreide assortiment aan vlees.
Agora Agora Culinair Culinair Uw Uw leverancier leverancier voor voor Restaurant Restaurant en en Brasserie. Brasserie.
Dan bent u bij de juiste partner terecht gekomen. Agora Culinair beschikt namelijk over het juiste assortiment en een service op maat voor uw zaak. Of u nu op zoek bent naar vers vlees of Italiaanse specialiteiten, wij zorgen voor een correcte en tijdige levering.

Contacteer ons