Houten deuren Aarschot, Vlaams-Brabant | Carlens Houthandel

Carlens Houthandel opent zijn houten deuren voor u

 

Interieurinrichting vergt heden ten dage steeds een grotere flexibiliteit. Daarom vind je bij ons dan ook naast een uitgebreid gamma voor vloer en wand,   een “deur” voor elk “interieur” van een hoogstaande kwaliteit. Onze zeer gevarieerde collectie van massieve houtsoorten, edele fineer-combinaties, gelakte deuren… tot en met kunstzinnige glascreaties bieden een surplus in elk interieur. M.a.w. ben je op zoek naar kwaliteitsdeuren, volledig op maat en naar uw smaak gemaakt, dan vindt u zeker en vast bij ons uw gade!

 

Bent u een groot- of kleinhandelaar , architect, projectontwikkelaar, ondernemer of particulier, u kunt allemaal bij ons terecht om in ons zeer uitgebreid gamma een goede keuze te maken al dan niet met de hulp van een gediplomeerde interieurstyliste.

 

 

 

Welke deuren kan u bij ons vinden:

 

-          Massieve deuren gaande van klassiek tot modern in Eik, Grenen, Notelaar, Kerselaar, Esdoorn, Yellow Pine, Afara, MDF… die op aanvraag volledig volgens uw model of wensen kan gemaakt worden.

 

-          Fineerdeuren in zowel vlakke als gemodelleerde deurbladen en dit allemaal in edele fineersoorten.

 

-          Formicadeuren waarbij u keuze hebt uit een enorm kleurenpallet.

 

-          Verfdeuren hol, vol, al dan niet met lijnen of een tekening ingefreesd.

 

Wij kunnen u dit gamma dan ook volledig plaatsklaar aanbieden met een kast volledig op maat gemaakt, gesierd met de juiste omlijsting, slot ,scharnieren en deurkruk.

 

De merken die je bij ons kan terugvinden zijn oa. : Bruggen, Oosthout, Theuma, Decruy, Hoebeek, Dedonder…

 

Interesse in een gratis, geheel vrijblijvende offerte, neem dan zeker contact op met ons of kom gewoon eens langs!