Carlens in Aarschot: houthandel & houtzagerij zowel voor professionelen als particulieren

Carlens Houthandel te Aarschot

 

De referentie voor hout in Vlaams-Brabant

 

Carlens Houthandel NV in Aarschot is dé houthandel en houtzagerij in regio Vlaams-Brabant (groot regio Aarschot, Leuven, Westerlo, Diest, Heist-op-den-Berg). Sinds 1934 timmert Carlens Houthandel al aan de weg als succesvol familiebedrijf, tegenwoordig met ongeveer 30 werknemers.  

 

Wij leveren aan groot- en detailhandelaars, ondernemers en particulieren. Daarom heeft Carlens Houthandel een breed gamma aan hout op voorraad, namelijk meer dan 20.000 m³ en een goedgevulde toonzaal van 500 m².

Bezoek onze toonzaal

 

Een greep uit ons assortiment : 

Hout

Parketvloeren

Tuinhout

Plaatmateriaal

Plafond- & Wandbekleding

Isolatie

Binnendeuren

Gevelbekleding

Bevestiging & onderhoud

Zowel voor interieur als exterieur

 

Hout is een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling en een unieke look. Indien hout op een verantwoorde manier gekapt wordt, is het eveneens een ecologisch materiaal dat gemakkelijk te verwerken is tot op maat gemaakte producten. Zeker een reden om langs te komen bij Houthandel Carlens in Aarschot en dit wegens het unieke aanbod aan producten voor uw dak, gevel, interieur en terras.

 

Op zoek naar hout en materialen om een sterk en esthetisch dak te realiseren. Bij Houthandel Carlens vind je alle benodigdheden zowel voor hellende als voor platte daken.

 

Hout kan gebruikt worden als gevelbekleding en de gevel voorzien van een unieke uitstraling. Naast hout kan je ook kiezen voor andere beschikbare materialen zoals vezelcementplaten, basalt, volkern platen, gevelleien, kunststof of composiet planchetten. Het assortiment van Houthandel Carlens bestaat enerzijds uit grote platen die op maat verzaagd kunnen worden, en anderzijds uit een ruim standaard assortiment van gevelbekledingen.

 

Wenst u een specifieke sfeer met hout te creëren in uw interieur dan biedt Houthandel Carlens tal van mogelijkheden zoals houten vloeren (massief, samengesteld en fineer), wanden, plafonds en deuren. Je kan er zeker ook terecht voor laminaat-, kurk- en vinylvloeren. Ook deuren zijn sfeerbepalend in huis. Bij Carlens vind je dan ook een deur voor elk interieur. Klassieke stijldeuren, moderne gelakte deuren, design deuren, verfdeuren, branddeuren,… We hebben ze allemaal met aangepaste kozijnen, scharnieren en krukken.

 

Wens je het terras één te laten worden met de omliggende natuur, dan zijn houten terrasplanken dé oplossing. Bij Houthandel Carlens vind je terrasplanken in diverse houtsoorten. Toch liever een terras in composietmateriaal, dan ook kunnen wij je helpen in het zoeken naar de geschikte uitvoering.

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Bezoek onze ruime toonzaal

 

Kortom. Bij Houthandel Carlens kan je terecht om je interieur een net iets sfeervollere uitstraling te geven.

 

Je kan ook je woning wat meer karakter geven door een duurzame gevelbekleding te kiezen en dit in combinatie met de nodige isolatie.

 

Een nieuw terras met een hedendaagse look. Geen probleem. Je vindt het allemaal bij Houthandel Carlens in Aarschot.

 

Contacteer ons voor meer informatie op 016/61.70.17, info@carlenshout.be of bezoek zeker onze toonzaal.