Resultaten voor houten huis

houten huis
Houten huis Trovit.
Huis te koop voor 280000 euro met 2 slaapkamers. 9688, Schorisse, Maarkedal, Provincie Oost-Vlaanderen. HALFOPEN BEBOUWINGIndeling: Leefruimte zitruimte, geïnstalleerde keuken, ruime kelder, wc, houten trap, badkamer met ligbad en douche, 2. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van houten huis.
Massief Houten Huis Met Tuin 49696.
gelegen op domein Waesmeer met al zijn faciliteiten. momenteel verhuurd dus kan ook dienen als opbrengsteigendom. sauna en jaccuzibad. gelegen op domein Waesmeer met al zijn faciliteiten. momenteel verhuurd dus kan ook dienen als opbrengsteigendom. Massief houten huis met tuin.
Het Houten Huis Kwekerij.
houten huis om te delen Samenhuizen VZW.
houten huis om te delen. houten huis om te delen. Terug naar overzicht. huur of koop.: Beschrijving van de prijs.: Een mooie houten chalet in bosrijke omgeving natuurgebiedvan Turnhout om te delen2 slapkamers, geen domiciliemaar, rusteigen, waterplek, voor kippen/tuinhuisdieren, welkomrustige.Ong 7 km van Turnhout richting antwerpenvoor, iemand wie rust zoekt en dit ook bij andere respecteer.Prijs is inclusief alles denk ik-het, is pas vanaf begin meielk persoon 1 maand warborg.We zouden met 2 daar wonenheb, een poes moet je dus niet alergisch voor katten zijnmssch, later ook een hond.InteresseSchrijf mij x.
Huis met houten achtergevel Huis van Jan Brouckaerd GENT foto.
Huis met houten achtergevel Huis van Jan Brouckaerd te GENT. Jan Breydelstraat 32-34. Foto door Jan Boeykens @Quernus. Klik op de kleine foto's' om ze te vergroten, klik op de grote foto voor een maxi-formaat. Dit woonhuis, met vooraan een trapgevel uit het begin van de 17e eeuw, heeft aan de achterkant de laatste, nog overgebleven houten gevel van Gent.
Wonen in een massief houten woning Huisje Tuintje Boompje.
Een houten huis is natuurlijk, gezond, rustgevend en onderhoudsvriendelijk. Een houten woning heeft een zeer karakteristieke en unieke uitstraling, die staat voor warmte en gezelligheid. Onvermijdelijk, is de houten woning ecologisch en duurzaam en niet te vergeten, stevig en solide!
Huis van het Hout Choux de Bruxelles.
Deze 1300 m grote zaal werd volledig gerestaureerd in zijn oorspronkelijke glorie, om de authenticiteit en het karakter van zijn geschiedenis te benadrukken. Het Huis van het Hout bevindt zich op amper 10 minuten van de binnenstad en 15 minuten van de luchthaven en heeft tal van belangrijke invalswegen rondom zich.
CroFun Houten Huis.
Het idee was dan om zoveel als mogelijk lokale zaken, mense, sympathisanten, leden van Rooyghem, vrienden, ouders en nog zoveel meer mensen te verzamelen rond het Houten Huis om geld op te brengen voor Banglabari. Voor elke 1000 die we kunnen inzamelen tijdens het Houten Huis gaat 1000 euro rechtstreeks naar Banglabari.
Houten huis, Chalet Sleutel op-de-deur.
Prijs: 43 000. Massief houten chalet Stealth. oppervlakte 145 m. Moderne woning Club de golf. Massief houten huis 199-Alpin. Massief houten huis Borisovski. De bouw van de houten huizen s" leutel op-de-deur" is een van de richtingen van ons werk.
Houten huis Inventaris Onroerend Erfgoed.
Houten huis als herinnering aan de militaire servituten na het optrekken van de nieuwe fortengordel rond Antwerpen 1859-1865. Alleenstaand enkelhuis van twee traveeën en één bouwlaag onder pseudo-mansardedak nok parallel aan de straat, kunstleien, uit het vierde kwart van de 19de eeuw Houten lijstgevel met rechthoekige muuropeningen in houten geprofileerde omlijsting.
25 redenen om te kiezen voor een houten huis Dewaele Woningbouw.
Overslaan en naar de inhoud gaan. 25 redenen om te kiezen voor een houten huis. Door te kiezen voor een houtskeletbouw, kies je voor een gepersonaliseerd en energiezuinig project, dat zijn kwaliteit en waarde behoudt. Ontdek hier 25 concrete voordelen.
Stadswoning Het Houten Huis Inventaris Onroerend Erfgoed.
1829: nog 94 woningen met houten gevel, waarvan een aantal onder meer bekend door de potloodtekeningen 1842-1849 van A. Ten gevolge van saneringsmaatregelen verdwenen zij alle, op vermeld huis na, uit het stadsbeeld; het huis De" Verkeerde Wereld" in de Rijselsestraat op de hoek bij de Tegelstraat werd als laatste gesloopt in 1894, en de houten gevel van een ander huis uit dezelfde straat werd in de Hal heropgericht.

Contacteer ons