Meer resultaten voor notaris

notaris
De notaris onder vuur Doorbraak.be.
Tandartsen en kinesisten die hebben ook gestudeerd moeten bij de overheid vechten voor elke verhoging van hun tarieven. En jonge notarissen zonder papa notaris moeten een fortuin neerleggen voor een kantoor, zodat de vorige notaris of zijn erfgenaam hier nóg eens en belastingsvrij langs de kassa kan passeren.
Rijksarchief in België.
Persoonsgegevens en archieven. Te koop in het Rijksarchief. Zoeken naar archieven. Zoeken naar archiefvormers. Zoeken naar personen. Zoeken in de bibliotheek. Zoeken op de website. Notaris / Landmeter. U bent: Onderzoeker Genealoog Ambtenaar Journalist Leerkracht Notaris / Landmeter. In de kijker.
Modelteksten notarissen.
Akte hypothecair mandaat AXA Belgium versie 17/04/2020 DOC. Inschrijvingsborderel AXA Bank Belgium versie 17/04/2020 DOC. Inschrijvingsborderel AXA Belgium versie 17/04/2020 DOC. Instructies notaris hypotheekvestiging versie 15/05/2017 DOC. Instructies notaris vestiging hypothecair mandaat versie 15/05/2017 DOC. Wijziging/vrijgave van bestaande hypothecaire waarborgen.
Bob Bultereys Notaris te Avelgem.
Wat zijn de verschillen tussen feitelijk samenwonen, wettelijk samenwonen. Waarvoor kan je terecht bij je notaris? 13 december 2017 Een woning kopen, afspraken maken over je relatie, een bedrijf oprichten, een erfenis voorbereiden. Belangrijke momenten waarop je wel wat advies kan.
Notaris Jezuieten.
Om het in bijbelse termen te verwoorden kan ik stellen dat ik me, bij dit aspect van mijn beroep, als notaris vaak voel als een soort herder, die met mijn schapen mijn cliënten door het leven ga en hen op tijd en stond help als ze langs lastige juridische paden moeten trekken, probeer te verhinderen dat ze het verkeerde pad kiezen of in het ravijn terecht komen.
Notaris Federale Bemiddelingscommissie.
Soms wordt de notaris immers geconfronteerd met partijen die er zelf niet in slagen om tot een overeenkomst te komen, dikwijls in familiale aangelegenheden. Partijen die liever de rechtbank en advocaten willen vermijden, wenden zich samen tot een notaris of wenden zich elk tot hun notaris en hopen dat hij, als onpartijdig expert in de overeenkomst, hen verder kan helpen.
Wat is de toegevoegde waarde van de notaris? Jubel.
Tijdschrift Notarieel Management. Het Tijdschrift Notarieel Management reikt u als notaris een nuttig instrument aan: een kwartaalblad dat de notaris helpt bij zijn of haar rol als manager van zijn of haar kantoor. Het tijdschrift heeft daarbij de ambitie om alle aspecten te belichten die voor u als notaris op dit vlak van belang zijn.:
MICHEL VAN DAMME CHRISTIAN VAN DAMME SOPHIE DELAERE Geassocieerde notarissen te Sint-Andries Brugge. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Het notariskantoor heeft die termijn niet altijd in de hand. Zo moet de notaris al eens wachten op een hypothecair getuigschrift. Gemeenten krijgen dertig dagen de tijd om informatie door te geven aan de notaris, maar in de praktijk kan het langer duren.
Security Check Required.
Press alt / to open this menu. To help personalize content, tailor and measure ads, and provide a safer experience, we use cookies. By clicking or navigating the site, you agree to allow our collection of information on and off Facebook through cookies.
notaris aanspreektitel taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Om een notaris in zijn functie aan te spreken, gebruiken we de aanspreektitel meneer/mevrouw de notaris. Goedemorgen, meneer de notaris. Goedenavond, mevrouw de notaris. Hetzelfde geldt voor de aanhef van een brief of e-mail, maar daarin wordt meestal de vorm mijnheer geschreven.
Isis VERMANDER Sasha DEWITTE Geassocieerde notarissen te Wuustwezel. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Ook dat gebeurt via een videoconferentie waarbij de notaris meteen toelichting geeft bij de akte die moet ondertekend worden zoals een koop of een schenkingsakte. Via deze weg kan de burger ook een zorgvolmacht volledig digitaal afhandelen, zegt notaris Bart van Opstal.
Francis van Schoubroeck Notaris te Herentals. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Gewezen notaris VAN SCHOUBROECK Antoine. van 20 november 1938 tot 9 januari 1960. Gewezen notaris WALRAVENS Edouard. van 22 november 1921 tot 12 juni 1956. Gewezen notaris Bogaerts F.J. van 3 juni 1919 tot 19 november 1938. Gewezen notaris Caeymaecx J.L.A.

Contacteer ons