Zoeken naar notaris

notaris
Jan DELANG Notaris te Duffel. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Beleid inzake de bescherming van persoongsgegevens.pdf 23 juli 2020 PDF / 3136, kB Maatregelen tegen corona-virus.pdf 27 juli 2020 PDF / 137, kB. Wat kan de notaris voor je doen? Alles over de notaris. Je leven delen met je partner?
Notaris Federale Bemiddelingscommissie.
In zon geval kan de notaris partijen doorverwijzen naar een bemiddelaar. Wanneer de notaris er niet in slaagt om partijen overeen te laten komen, dan kan hij partijen uitleggen dat er naast de rechtbank ook een alternatieve weg te bewandelen valt, nl.
Moet je voor het aanstellen van een notaris een overheidsopdracht uitschrijven? Lokaal Bestuur Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Moet je voor het aanstellen van een notaris een overheidsopdracht uitschrijven? Moet je voor het aanstellen van een notaris een overheidsopdracht uitschrijven? Dat hangt af van de soort dienstverlening. Diensten die wettelijk verplicht door een notaris moeten gebeuren, vallen niet onder de overheidsopdrachtenwetgeving.
Jean-Luc PEERS Notaris te Vilvoorde. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Indien nodig kan er altijd samengezeten worden met de notaris zelf teneinde uw dossiers te bespreken. U krijgt echter wel de grootste vrijheid uw werk op een volledig zelfstandige manier te organiseren en zal de nodige ondersteuning krijgen indien u dit wenst.
Tristan SEBRECHTS Notaris te Schoten. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Tot 17 januari 2021 kan hij daarmee wachten tot op het ogenblik dat de koopakte voor de notaris wordt getekend. Hij moet het EPC niet al voorleggen van zodra hij de woning te koop stelt. Voor verhuurders geldt deze coronaversoepeling niet.
MIA KNAPEN De notaris. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Korting op het ereloon van de notaris. Personen die een bescheiden woning aankopen, kunnen sinds 1 januari 2000 genieten van een korting van 250 euro op het ereloon van de notaris die de akte verlijdt. Lees verder voor de voorwaarden.
Pascale Van den Bossche Notaris te Aalst. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Notaris Bart van Opstal, woordvoerder van Notaris.be: In de afgelopen maanden was er sowieso sprake van een inhaalbeweging, maar we zien ook dat veel kopers zich na de lockdownperiode extra gretig op de markt hebben gestort. Verkopen verliepen soms wat sneller dan anders, zeker als het om woningen ging die bijzonder gegeerd waren.
Erik HOUBEN Notaris te Hoboken Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Afhankelijk van het vermogen dat een kind zou erven en de persoonlijke situatie waarin de gescheiden ouder zich bevindt, kan de notaris verschillende oplossingen aanreiken zodat je je als ouder geen zorgen hoeft te maken over de erfenis van je minderjarig kind.
Frank DE WILDE Notaris te Gingelom. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Gelieve een geldig e-mail adres op te geven. Klik hier om de eerdere nieuwsbrieven te bekijken. Tot uw dienst. Hier vindt u meer info over onze medewerkers. Tot uw dienst. Frank DE WILDE Notaris. frank.dewildeplaats the at sign hiernotaris.be. Valeska SACRÉ Licentiaat in de rechten. valeskaplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Robby DAENEN Licentiaat in de rechten. robbyplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Goedele ANTEUNIS Notarieel medewerker. goedeleplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Liesbet DE VOS Notarieel medewerker. liesbetplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Leen COENEGRACHTS Licentiaat in de rechten. Leenplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Sarah COPPEJANS Master in het notariaat. sarahplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Hans VLEUGELS Master in het notariaat. hansplaats the at sign hiernotarisdewilde.be Tel. Online verkoop 185.000. Huis Halingenstraat 41 3806 Velm.
Bart VAN THIELEN Notaris te Herselt. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Te huur 785. Appartement Herentalsesteenweg 9 2230 Herselt. Online verkoop 150.000. Huis Witte Gracht 75 2222 Heist-op-den-Berg. Uit de hand verkoop 160.000. Grond Goorbaan 2230 Herselt. Uit de hand verkoop 15.000. Grond Veldstraat 2230 Herselt. Uit de hand verkoop 28.000. Grond Ramselsesteenweg 2230 Herselt. Notaris Bart Van Thielen. 014 54.45.80 / 014 54.70.91 Fax. 014 54.14.22 bart.vanthielen@belnot.be. BTW BE 0826253324. RPR Antwerpen afdeling Turnhout.
Notaris Wikipedia.
Mede doordat een notaris openbaar ambtenaar is en een monopolie bezit op het verrichten van een aantal rechtshandelingen, dient zich ook de vraag aan in hoeverre een notaris zich in zijn ambt kan en mag laten leiden door zijn persoonlijke opvattingen of overtuigingen, of door commerciële overwegingen.
Brugse notaris en collega moeten zich verantwoorden voor aft. Binnenland Het Nieuwsblad.
Een Brugse notaris zal zich samen met een collega uit Waarschoot in de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor valsheid in geschrifte, misbruik van vertrouwen en oplichting. De twee troggelden een rijke 96-jarige dame uit Knokke 800.000 euro af via een dubieuze schenking.

Contacteer ons