Meer resultaten voor houten huis kopen

houten huis kopen
Ons houten huis Honka nl.
Met respect voor de natuur. Ons houten huis. Houten huizen met hoge kwaliteit voor een gezonder en natuurlijker leven. Ons doel is om prachtige, functionele en ecologische houten huizen te creëeren die goed voor haar bewoners zorgen. Ons assortiment bestaat uit moderne Scandinavische stijl loghuizen evenals traditionele loghuizen en vakantiewoningen.
Robot funda.
We denken dat je een robot bent. Je gebruikt funda via een netwerk dat ons wel érg vaak bezoekt. Ben je geen robot? Vul deze Captcha in en ga direct door naar funda. Plaats je huis op funda. Zoek een NVM makelaar.
Vind houten huis te koop op Marktplaats.nl.
Wij verkopen en verhuren nieuwe en tweedehands trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. De gebruikte trapliften worden. Advertenties gerelateerd aan houten huis te koop. Advertenties gerelateerd aan houten huis te koop. Pagina 1 van 2 3 167 167.
Houten huis limburg Trovit.
zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 405000 euro met 3 slaapkamers. 3530, Houthalen-Helchteren, Provincie Limburg. Omschrijving: gelijkvloers: inkomhal 4 x 340, m met statige houten trap naar de verdieping, gezellige zitkamer 5 x 4 m met open haard.
Houten huis in houtskeletbouw of in houtbouw. Een duurzaam houten huis.
Ons houten huis. Een houten huis met natuurlijke materialen bouwen en erin leven is gezond wonen gebaseerd op het Scandinavische leven. In Scandinavië is hout reeds eeuwenlang het favoriete bouwmateriaal. Wonen in een houten woning voegt dan ook waarde toe aan het dagelijks leven van uw gezin. Bouwen met een houtskeletbouw of met een massieve houtbouw is, vergeleken bij andere bouwtechnieken, beter voor het milieu én je gezondheid. Dankzij de unieke kenmerken van natuurlijk hout als bouwmateriaal krijgt men een warm, gezellig en geborgen gevoel. De woning ademt, reguleert de luchtvochtigheid en isoleert heel goed in zowel warmte als geluid. Het leven in een houten woning kent vooral biologische, duurzame en ecologische voordelen. Bovendien kan je met een beetje handigheid uw woning zelf helemaal afwerken, wat een pak scheelt in de kosten.
Houten chalets vakantiewoningen houten woonhuizen Blokhutwereld.nl.
Wij zijn maatwerk specialisten bij uitstek en kunnen u als geen ander in Nederland topkwaliteit houten chalets aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Deze zijn ook als woon blokhut te gebruiken. U kunt een eigen tekening insturen, maar u kunt ook op basis van een huidig model uw maatwerk houten woning creëren.
Duurzaam wonen in je eigen stijl Houtenhuis. Een houten huis is duurzaam leven in je eigen stijl.
Op esthetisch vlak kan je met hout alle kanten op. Van landelijk tot superstrak: Houten Huis realiseert je droomhuis in elke gewenste stijl en garandeert een piekfijne detailafwerking. Want elk Houten Huis getuigt, van dorpel tot dak, van hoogwaardige kwaliteit.
houten huis kopen
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Houten woningen Woningen Compere.
Probeer goed samen te werken met je architect en aannemer en vraag zeker raad aan vrienden en familie. Maar indien je niet helemaal overtuigd bent of je je eigen huis zelf wilt bouwen, denk dan ook eens aan houten woningen of sleutel op de deur woningen die voor u op maat gebouwd worden zonder dat je er zelf veel voor moet doen.
Houten woningen IBC Massieve houtbouw te Zandhoven.
De onderdelen van uw huis worden vooraf gefabriceerd en ter plekke gemonteerd. De ruwbouw van een houten huis moet niet drogen zoals een klassieke nieuwbouw, u kan meteen aan de afwerking beginnen. Uw houten huis staat er in enkele weken.
Loghuis.nl partner voor unieke houtbouw projecten.
Luxe houten huis, tuinhuis, blokhut buitensauna. Zoekt u een partner voor de ontwikkeling van een uniek houten huis, wilt u een robuuste houten blokhut bouwen, een tuinhuis met veranda een mantelzorgwoning of een Kelo buitensauna kopen, voor elk soort houten huis bent u bij ons aan het juiste adres.
Finse firma levert bouwpakket voor familiewoning Het Nieuwsblad.
Het bijna gele hout is zo helemaal anders dan de bruinrode baksteen die we gewend zijn. Acht jaar geleden begonnen Erik en zijn echtgenote Marleen bouwplannen te maken. Erik rakelde het idee van een houten huis op. Marleen stond wel open voor het concept, maar maakte er geen geheim van dat ze liever traditioneel wilde bouwen.

Contacteer ons