Meer resultaten voor vlaams

vlaams
Agentschap Vlaamse Sociale Bescherming Vlaanderen.be.
Agentschap Zorg en Gezondheid. Afdeling Vlaamse Sociale Bescherming. Het Agentschap Vlaamse Sociale Bescherming vroeger Vlaams Zorgfonds beheert de Vlaamse sociale bescherming. Mensen die veel zorg nodig hebben, krijgen via de Vlaamse sociale bescherming een zorgbudget.: het zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden vroeger de zorgverzekering.
Een zaal huren in het Vlaams Parlement: praktische gids Vlaams Parlement.
Meer informatie over de huur en het gebruik van een zaal in het Vlaams Parlement: Reglement betreffende het gebruik van de zalen van het Vlaams Parlement pdf. Meer informatie over het gebruik van het logo van het Vlaams Parlement. Het Vlaams Parlement.
Vlaamse overheidsdiensten Vlaams Energieagentschap Infolijn Belgium.be.
Vlaamse overheidsdiensten Vlaams Energieagentschap Infolijn. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik. Copyright 2020 Belgische Federale Overheidsdiensten. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.
Homepage Vlaams Instituut voor de Zee.
Dienstverlening naar de Vlaamse zeewetenschappers, het onderwijs, het brede publiek, het beleid en de industrie is richtinggevend in onze werking. Als partner in diverse projecten en netwerken bevorderen we de internationale uitstraling van het Vlaams zeewetenschappelijk onderzoek en het internationaal marien onderwijs.
Vlaams-Brabant DEMOGEN-Index database huwelijksakten burgerlijke stand tot 1910 www.familiekunde-vlaanderen.be.
Tijdschrift Vlaamse Stam. Heraldisch College eigen wapenschild aanvragen. Indices en databanken. Red Star Line. Sleutel op de deur. Een gift voor Familiekunde Vlaanderen? Vlaams-Brabant DEMOGEN-Index database huwelijksakten burgerlijke stand tot 1910. 2020 Familiekunde Vlaanderen vzw, Van Heybeeckstraat 3, 2170 Merksem.
Vlaams Loket Jeugdhulp.
informatie over het nieuwe agentschap is te vinden op www.opgroeien.be.; informatie over jeugdhulp staat op het vernieuwde www.jeugdhulp.be.; het vernieuwde Vlaams Loket Jeugdhulp kan je vinden op www.jeugdhulp.be/vlaams-loket-jeugdhulp. Alvast onze excuses voor het ongemak en welkom op de nieuwe sites! 2015 Vlaams Loket Jeugdhulp.
Het Vlaams Neerhof Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
In de submenu's' vindt u naast de inhoud van het laatste nummer ook een overzicht van wat er de laatste jaren verschenen is in Het Vlaams Neerhof. Voor de afgelopen jaargangen zullen per nummer ook enkele proef-artikels te downloaden zijn, zodat u een idee kan krijgen van wat Het Vlaams Neerhof u kan bieden.
Het Vlaams woordenboek Welkom bij het Vlaams woordenboek.
Van Dale 2016 online: BE. zie ook verzamellemma kledij. op zijn pantoffels pantoffel, op zijn s. 2dehands.be: Nooit gedragen pantoffels om te surfen. tceversel.be: De terreinen mogen enkel betreden worden met tennispantoffels. Het is verboden tennispantoffels te wassen onder de douche. schoolsport.be: Gemakkelijke sportieve kledij: katoenen T-shirt, trainingspak, looppantoffels met geprofileerde zolen. detoturnpantoffel.be: De klassieke turnpantoffels geven niet meer de vereiste steun voor de huidige sportactiviteiten in de turnzaal. danscompagnietros.be: 2e kleuter tot en met 2e leerjaar. roze/witte collant; roze maillot met/zonder vollant/rokje; roze of witte danspantoffels; roos topje met logo van Tros niet verplicht. 0 reacties oudere versies Toegevoegd door Georges Grootjans en laatst gewijzigd door Georges Grootjans 05 sep 2020 0655: Dit woord was woord van de dag op 21 sep 2020. Een nieuwe beschrijving toevoegen. Als ingelogde gebruiker kunt ge nieuwe beschrijvingen van typisch Vlaamse woorden, termen en uitspraken aan onze databank toevoegen. Ge zijt niet geregistreerd of ingelogd. De code achter het Vlaams woordenboek heeft dringend een update nodig.
Vlaams dorp wordt plots ingepalmd door honderden verkeersbor. De Standaard.
Vlaams dorp wordt plots ingepalmd door honderden verkeersborden. 20/11/2018 om 1033.: Heel wat bewoners van de Ninoofse deelgemeente Outer moesten even met de ogen knipperen toen ze maandagochtend hun voordeur opendeden. Zoals in bovenstaande beelden te zien is, heeft de stad in een paar straten honderden parkeerborden laten plaatsen.
Vlaanderen Wikipedia.
In het Oudfriese uitleenwoord flm verwant met Oudnoords flaumr draaikolk, Deens flom overstroming, vloed en Oudhoogduits floum 9 werd de f een v in de Fries beïnvloede zuidwestelijke kustdialecten van het Middelnederlands, vandaar Vlminc, vlmisch en Vlander enkv. De plaatsnaam staat in het meervoud in het Nieuwnederlands Vlaanderen, het Vlaams Vloandrn, het Duits Flandern, het Engels Flanders, het Spaans Flandes en het Italiaans le Fiandre.
Vlaams Brabant / Vlaams-Brabant.
Vlaams Brabant / Vlaams-Brabant. Wat is de juiste spelling voor het Vlaamse gedeelte van Brabant ten noorden van de taalgrens: Vlaams Brabant of Vlaams-Brabant? De juiste spelling is Vlaams-Brabant. Een tweedelig samengestelde aardrijkskundige naam en zijn afleidingen schrijven we met een koppelteken.
Vlaams-Brabant Brussel VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van R
Vlaams-Brabant Jan Spooren is de nieuwe gouverneur van Vlaams-Brabant: Mijn" eerste grote uitdaging is het beheersen van de coronacr. ma 17 aug 2208.: Brussel Brusselse politiechef na beelden van tumult tijdens arrestatie: We" willen meer onze kant van het verhaal kunnen tonen."

Contacteer ons