Zoeken naar vlaams

vlaams
Homepage Vlaams Instituut voor de Zee.
Dienstverlening naar de Vlaamse zeewetenschappers, het onderwijs, het brede publiek, het beleid en de industrie is richtinggevend in onze werking. Als partner in diverse projecten en netwerken bevorderen we de internationale uitstraling van het Vlaams zeewetenschappelijk onderzoek en het internationaal marien onderwijs.
Vlaams-Brabant DEMOGEN-Index database huwelijksakten burgerlijke stand tot 1910 www.familiekunde-vlaanderen.be.
Heraldisch College eigen wapenschild aanvragen. Indices en databanken. Genealogie en DNA-onderzoek. Red Star Line. Sleutel op de deur. Een gift voor Familiekunde Vlaanderen? Vlaams-Brabant DEMOGEN-Index database huwelijksakten burgerlijke stand tot 1910. 2020 Familiekunde Vlaanderen vzw, Van Heybeeckstraat 3, 2170 Merksem.
Vlaams Loket Jeugdhulp.
De regionale helpdesk is het informatiepunt voor vragen rond het decreet integrale jeugdhulp, de praktische werking van de jeugdhulp en voor ondersteuning bij het invullen van het A-document en bij de verschillende informaticasystemen van jongerenwelzijn Domino, BINC, INSISTO en moduledatabank. Provincie Vlaams-Brabant en Brussel. 2015 Vlaams Loket Jeugdhulp.
Oost-Vlaams kerngebied.
Om op deze uitdagingen een antwoord te formuleren besloten 28 gemeenten in en rond Gent om een samenwerking aan te gaan en een Vlaams Strategisch Project in te dienen. Om dit project inhoudelijk en methodologisch te versterken ging de Provincie een samenwerking aan met de IABR Internationale Architectuur Biennale Rotterdam.
Het Vlaams woordenboek Welkom bij het Vlaams woordenboek.
Het Vlaams woordenboek. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken. Als ingelogde gebruiker kunt ge bijvoorbeeld nieuwe termen aan ons woordenboek toevoegen, andermans definities verbeteren, en reageren op bestaande definities. Uw geheime paswoord. Woord van de dag. Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. Welkom bij het Vlaams woordenboek. Op deze web site kunt ge beschrijvingen van Vlaamse woorden, termen en uitspraken vinden, toevoegen en bewerken. Deze woorden zijn goed ingeburgerd in Vlaanderen, maar worden niet als Nederlandse standaardtaal aanvaard. Het Vlaams woordenboek bevat reeds 32960 termen. Kijk gerust wat rond, en gebruik de duimen om aan te geven of ge een beschrijving goed vindt. Als ge u registreert dit duurt gemiddeld 12 seconden en inlogt kunt ge meewerken aan het woordenboek door termen toe te voegen of te bewerken. Doorzoek het Vlaams Woordenboek. Woord van de dag meer. deel van een symfonie. Van Dale 2013 online: Belgisch-Nederlands, niet algemeen.
Een zaal huren in het Vlaams Parlement: praktische gids Vlaams Parlement.
Meer informatie over de huur en het gebruik van een zaal in het Vlaams Parlement: Reglement betreffende het gebruik van de zalen van het Vlaams Parlement pdf. Meer informatie over het gebruik van het logo van het Vlaams Parlement. Het Vlaams Parlement.
Vlaanderen Wikipedia.
1, vlaanderen.be, 4 november 2018. Federaal België en deelstaat Vlaanderen: in het hart van Europa, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Vlaanderen, wvg.vlaanderen.be, 4 november 2018. fr Jean-Jacques Jespers Dictionnaire des noms de lieux en Wallonie et à Bruxelles, Racine, Brussel, 2005, blz. Fiche Vlaanderen; woorden.org. en Thomas L. Markey Frisian, Mouton, The Hague, 1981, blz. en Vladimir Orel A Handbook of Germanic Etymology, Brill, Leiden, 2003, blz. Structuur van de bevolking. dode link statbel.fgov.be. Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid Evolutie aantal levendgeboortes 1999-2008.
Vlaams Brabant / Vlaams-Brabant.
Vlaams Brabant / Vlaams-Brabant. Wat is de juiste spelling voor het Vlaamse gedeelte van Brabant ten noorden van de taalgrens: Vlaams Brabant of Vlaams-Brabant? De juiste spelling is Vlaams-Brabant. Een tweedelig samengestelde aardrijkskundige naam en zijn afleidingen schrijven we met een koppelteken.
Vlaams zorgkrediet online hoe indienen Werk.be.
Op dit laatste scherm krijg je een overzicht te zien van alle gegevens. Je moet enkel nog bevestigen dat de werknemer de werkgever in kennis heeft gesteld en dat er toestemming wordt gegeven om het Vlaams zorgkrediet op te nemen.
Vlaams Woningfonds.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Vlaams minister / Vlaamse minister taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Vlaams minister-president Geert Bourgeois wil door fusies het aantal entiteiten in de Vlaamse overheid doen dalen. Hilde Crevits, Vlaams minister van Onderwijs, combineert haar directe aanpak met een goed geoliede communicatiemachine. Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits combineert haar directe aanpak met een goed geoliede communicatiemachine.

Contacteer ons