Resultaten voor vlaams

vlaams
Agentschap Vlaamse Sociale Bescherming Vlaanderen.be.
Agentschap Zorg en Gezondheid. Afdeling Vlaamse Sociale Bescherming. Het Agentschap Vlaamse Sociale Bescherming vroeger Vlaams Zorgfonds beheert de Vlaamse sociale bescherming. Mensen die veel zorg nodig hebben, krijgen via de Vlaamse sociale bescherming een zorgbudget.: het zorgbudget voor zwaar zorgbehoevenden vroeger de zorgverzekering.
Vlaamse overheidsdiensten Vlaams Energieagentschap Infolijn Belgium.be.
Vlaamse overheidsdiensten Vlaams Energieagentschap Infolijn. Niet gevonden wat u zocht? Over deze website. Voorwaarden voor het hergebruik. Copyright 2021 Belgische Federale Overheidsdiensten. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser.
Vlaams Belang voert druk op tegen Immigratiepact van Marrakesh.
Algemene Voorwaarden Privacyverklaring 2021 Vlaams Belang, Alle rechten voorbehouden. Welkom bij Vlaams Belang. Onze websites maken gebruik van cookies ook niet-functionele om jouw gebruikservaring te optimaliseren en gericht te adverteren. Ons cookie-beleid en deze voorkeuren gelden voor alle Vlaams Belang websites.
Vlaams-Brabant DEMOGEN-Index database huwelijksakten burgerlijke stand tot 1910 www.familiekunde-vlaanderen.be.
Tijdschrift Vlaamse Stam. Heraldisch College eigen wapenschild aanvragen. Indices en databanken. Red Star Line. Sleutel op de deur. Een gift voor Familiekunde Vlaanderen? Vlaams-Brabant DEMOGEN-Index database huwelijksakten burgerlijke stand tot 1910. 2021 Familiekunde Vlaanderen vzw, Van Heybeeckstraat 3, 2170 Merksem.
Vlaams Loket Jeugdhulp.
informatie over het nieuwe agentschap is te vinden op www.opgroeien.be.; informatie over jeugdhulp staat op het vernieuwde www.jeugdhulp.be.; het vernieuwde Vlaams Loket Jeugdhulp kan je vinden op www.jeugdhulp.be/vlaams-loket-jeugdhulp. Alvast onze excuses voor het ongemak en welkom op de nieuwe sites! 2015 Vlaams Loket Jeugdhulp.
Het Vlaams Neerhof Vlaams Interprovinciaal Verbond van Fokkers van Neerhofdieren.
In de submenu's' vindt u naast de inhoud van het laatste nummer ook een overzicht van wat er de laatste jaren verschenen is in Het Vlaams Neerhof. Voor de afgelopen jaargangen zullen per nummer ook enkele proef-artikels te downloaden zijn, zodat u een idee kan krijgen van wat Het Vlaams Neerhof u kan bieden.
Het Vlaams woordenboek Welkom bij het Vlaams woordenboek.
Op deze web site kunt ge beschrijvingen van Vlaamse woorden, termen en uitspraken vinden, toevoegen en bewerken. Deze woorden zijn goed ingeburgerd in Vlaanderen, maar worden niet als Nederlandse standaardtaal aanvaard. Het Vlaams woordenboek bevat reeds 33781 termen. Kijk gerust wat rond, en gebruik de duimen om aan te geven of ge een beschrijving goed vindt. Als ge u registreert dit duurt gemiddeld 12 seconden en inlogt kunt ge meewerken aan het woordenboek door termen toe te voegen of te bewerken. Doorzoek het Vlaams Woordenboek. Woord van de dag meer. het onz mv en. inzet maar vooral betrokkenheid. Typisch Vlaams beleidsvoornemen: Belgisch-Nederlands e Standaardtaal; Gangbaarheid: 7; Vlaamsheid: 2; In Algemeen Nederlands wordt engagement gebruikt voor de belofte van iemand tegenover een groep, of voor een verloving.
Vlaams zorgkrediet online hoe indienen Werk.be.
Op dit laatste scherm krijg je een overzicht te zien van alle gegevens. Je moet enkel nog bevestigen dat de werknemer de werkgever in kennis heeft gesteld en dat er toestemming wordt gegeven om het Vlaams zorgkrediet op te nemen.
Vlaanderen Wikipedia.
Overzicht wetgeving taalzaken Vlaanderen, vlaanderen.be, 25 mei 2011. 1, vlaanderen.be, 4 november 2018. Federaal België en deelstaat Vlaanderen: in het hart van Europa, Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Vlaanderen, wvg.vlaanderen.be, 4 november 2018. fr Jean-Jacques Jespers Dictionnaire des noms de lieux en Wallonie et à Bruxelles, Racine, Brussel, 2005, blz. Fiche Vlaanderen; woorden.org. en Thomas L. Markey Frisian, Mouton, The Hague, 1981, blz. en Vladimir Orel A Handbook of Germanic Etymology, Brill, Leiden, 2003, blz. Théâtre de tous les peuples et nations de la terre avec leurs habits et ornemens divers, tant anciens que modernes, diligemment depeints au naturel par Luc Dheere peintre et sculpteur Gantoismanuscript. Geraadpleegd op 25 augustus 2020. De impact van wonen in het nevelgebied 22 februari 2018.
Vlaams Brabant / Vlaams-Brabant.
Vlaams Brabant / Vlaams-Brabant. Wat is de juiste spelling voor het Vlaamse gedeelte van Brabant ten noorden van de taalgrens: Vlaams Brabant of Vlaams-Brabant? De juiste spelling is Vlaams-Brabant. Een tweedelig samengestelde aardrijkskundige naam en zijn afleidingen schrijven we met een koppelteken.
Vlaams dorp wordt plots ingepalmd door honderden verkeersbor. De Standaard.
Vlaams dorp wordt plots ingepalmd door honderden verkeersborden. 20/11/2018 om 1033.: Heel wat bewoners van de Ninoofse deelgemeente Outer moesten even met de ogen knipperen toen ze maandagochtend hun voordeur opendeden. Zoals in bovenstaande beelden te zien is, heeft de stad in een paar straten honderden parkeerborden laten plaatsen.
Vlaams Woningfonds.

Contacteer ons